Skip to main content

Ons team

Anouk Kruse

Kinderfysiotherapeut

Nadat ik twee jaar geleden mijn stage in het kinderziekenhuis van Kaapstad, Zuid-Afrika, succesvol had afgerond, wist ik het zeker; ik wil als fysiotherapeut wat kunnen en gaan betekenen voor het zich ontwikkelende kind.

Nadat ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond had, ben ik vrijwel direct gestart met de Master Kinderfysiotherapie. Ik haal veel energie uit het werken met kinderen; geen dag is hetzelfde, het ene kind houdt van creatief bezig zijn terwijl een ander kind het liever op een andere manier aanpakt. Het samen zoeken naar een geschikte en passende oplossing is voor mij een uitdaging die nooit verveelt! Samen met ouders en het kind werk ik toe naar een doel; dit gaat vaak gepaard met tussen stappen waar we samen naartoe werken.

Zelf ben ik dol op voetballen en beoefen ik in mijn vrije tijd graag veel verschillende sporten. Tijdens mijn werk ben ik dan ook graag sportief bezig, maar ik vind het ook erg leuk om creatief bezig te zijn en op deze manier grove- en fijne motoriek te stimuleren.

Binnen het kindercentrum Geesteren krijg ik de kans om met diverse disciplines samen te werken, waardoor we vanuit meerdere perspectieven samen naar een kind kunnen kijken. Samen weten we meer; dit geeft mij de mogelijkheid om meer ervaring op te doen, maar ook kennis en ervaring met elkaar uit te kunnen wisselen.